Pobresh.com
Reportages 2021
Kermis Blerick (NL)
Locatie: Plein
Blerick in de zomer. Normaliter is deze kermis tijdens het pinksterweekend maar dat is dit jaar even anders. Ook was de kermis maar op 1 plein.
Toch stond hier een hele mooie kermis opgesteld met diverse bekenden voor Blerick eigenlijk gewoon kermis zoals vanouds. Voor het eerst sinds Tilburg, Het Laar in 2019 zagen we de Deca Dance weer eens. Deze Star Dancer heeft nu SAD Kruizen en de stuurtjes zijn hierbij ook komen te vervallen. Maar draaien doet de molen zoals vanouds.
Verder zagen we voor het eerste de sinds 2020 populaire Pink Date automaten. Een variant op de Barbercut zoals we die voorheen wel eens zagen. Nu extra groot en met grote knuffels. Zeer geliefd bij het publiek.
De Muziek Express van Wijnants heeft de afgelopen tijd ook flink updates gehad. Het front is veranderd van vorm, er zijn verlichtingsrekken onder gehangen en de gehele zaak heeft een opfrisbeurt gehad aan alle kanten. van de voorvloeren tot de kassa. Naar onze mening een zeer geslaagde metamorfose. De zaak is bijna niet te herkennen ten opzichte van toen wij hem voor het eerst zagen in 2004.
Terug naar overzicht